Feeling Inferior

Hyffsad dag idag, haft en del att göra, men det är fredag och solen har lyst från en blå himmel!

Började dagen med att skjutsa barnen till skolan och sedan Helen till doktorn (läkare... det var inget allvarligt det handlade om). Idag hade Carolines klass "Class assembly". Vilket innebär att de har ett litet uppträdande för föräldrar (och Au pair..) och de andra klasserna på skolan. Innehållet är inte så viktigt, de är söta ändå ;) Caroline var väldigt duktig och hade en ganska stor roll i det hela och jag kunde hennes repliker jag med, eftersom hon har övat i några veckor! ;)

Efter det så skjutsade jag hem Helen och barnen och sedan åkte jag till stan! Det var ett tag sedan efter som jag har varit sjuk. Vanligtvis så ska ju jag fixa tea till barnen, men jag frågade lite snällt om jag kunde få eftermiddagen ledig för jag ville hinna in till stan och fixa lite grejer och vädret var så fint och som tur var så sa Helen ja :) Fick lite saker köpt, men lär nog åka in imorgon med... ;)

Ikväll åt vi curry igen, ganska gött, men det slår inte kinesiskt! ;) Vi har förresten gäster. En kompis till Helen och dennes familj. Helen och Andrew är båda doktorer (inte läkare...), vilket betyder att många av deras vänner också är det (man träffar ju lätt vänner när man går i skolan). Så jag kände mig ganska underlägsen vid matbordet när de diskuterade latin... Haha ^^


Kommentarer
Postat av: moa

Nu har jag valt ut fyra finalister till min Goodiebag-tävling! Kika in för att se ifall just du blev en utav dem. Ikväll väljer jag ut en av finalisterna, så håll utkik! Tack för att du deltog i tävlingen - Nästa månad kommer en ny!

2011-10-15 @ 10:42:46
URL: http://moathemoses.blogg.se/
Postat av: moa

Kan man filma med din Nikon Coolpix p100? :)

2011-10-15 @ 13:07:35
URL: http://moathemoses.blogg.se/
Postat av: Emma

doktor och läkare är inte det samma sak?

2011-10-15 @ 15:06:36
URL: http://emmabl.webblogg.se/
Postat av: moa

Svar: Tänka sig att du minns det, haha! :)

Jo, det var min första idé, men jag tror det står mellan de andra två alternativen nu :)

2011-10-15 @ 19:32:54
URL: http://moathemoses.blogg.se/
Postat av: moa

Svar: Jag börjar faktiskt fundera mer och mer på att köpa den kameran du föreslog! :)Men, jag läste på någon sida att det är dåligt batteri och dålig batteritid. Stämmer det på din? :oDu som har en, kan ju kanske berätta lite om för och nackdelar tänkte jag, haha :D

2011-10-15 @ 19:46:17
URL: http://moathemoses.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vackert!

2011-10-22 @ 17:00:48
URL: http://sannakumlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0