VS - Carl Norén

Carl Norén
Vem? Medlem i bandet Sugarplum Fairy och gör även solokarriär.

Tog Idé från;
Fatma.

Bild;
Emma Svensson

Juni, Juli, Augusti

Längtar till våren och sommaren. Längtar till värmen, ljuset, färgerna och stugan. Längtar till Green Day på Ullevi och "Peace & Love". Läntar till sommarkvällar på altan. Längtar till fotboll på gräs och promenader i solnedgången. Längtar tills jag fyller 18 år och till jag kan ta körtkort. Listan fortsätter...

Bästa sommarmusiken är enligt mig "Gyllene Tider"!Jag sitter här en stund
Och blundar men jag ser ändå
Jag räknar varje sjunde våg
Och svävar i en guld trädgård
Jag har suttit här ett tag
Sommarnatt blev sommardag
Jag ville aktivera min tro
Jag ville höra gräset gro
För hela året har jag väntat på
Juni, juli, augusti
För vindarna är varma då
Juni, juli, augusti
<3

Billy Talent

10-02-06 var jag och min vän Johanna iväg till Stockholm för att se Billy Talent live! Det var grymt! Vi stod nästan längst fram, till vänster. De var såååå bra, bättre än väntat till och med! Energin var grym och jag kunde sjunga (skrika snarare) med i varenda låt! Men allt som är så bra måste ju också ha några negativa sidor (tyvärr) och det var ett par fulla fjortisar och långa killar som stod framför en... Haha, men annars var det sjukt bra, men jag gillar inte dessa regler att man inte får ha med systemkamera på konserter!! Hatar det faktiskt! Är det någon som kan ge mig ett bra svar på varför det är så?? Jag har ju bara en system :'(

Jaja, Johanna hade i alla fall med sig sin (überbra) digitalkamera och hon tog många (jättebra) bilder. Här är några av dem, redigerade av mig:

01

02

03

04

05

02 Anna + Johanna

We're all part of the same sick little gamesSick little games - All Time Low

Carl Norén

Igår kväll var jag och tre kompisar på cafe Caoz här i Borlänge och lyssnade på Carl Norén från Sugarplum Fairy. Han är jättebra, verkligen :) Snygg med... Haha ;) Hade inte lyssnat så mycket på hans solomusik innan, men det gjorde ingenting, som han sa, så skulle vi se på det som när man lyssnar på en platta för första gången.

Det var inte så mycket folk, men enligt mig lagomt :) Det var ju på ett café inte globen, haha ;) Mysigt och jättefint :) Längtar tills hans skiva! Han ska tydligen spela in på Måndag och det tar väl ett par månader innan den kommer ut. :)

Efter hans spelning, så ville Malin ha ett kort på henne och Carl, så efter lite tjat ställde jag upp med att vara fotograf, själv ville jag inte vara med på kort, eftersom jag inte gillar att vara framför kameran, bara bakom och så är jag superblyg och feg när det gäller snygga, gryma musiker.. Haha ;D Men efter att jag hade tagit kortet på Malin, frågade Carl om inte jag också ville ha ett kort, jag fick tunghäfta och så sa han; kom igen, du kommer ångra dig och fem år annars ;)

(mobilbilder!)

Myspace


RSS 2.0