Update from USA

Think I'll write this in english since I don't have some of the swedish letters you know :)

Flying was soo cool, though I still think that it is impossible! ;) A bit tough sleeping 3h of 36h... But I am not as tired as I thought I would be :)

It's fun exploring new things! We have been driven in a yellow school bus!
The only swedish music my host knew (knows but I will change that) is Basshunter! Which makes me sad :(

I have my own room in a big american house and a dog that follows me around as fast as I put my foot in the house, but she's cute :)

Went to a Volleyball game yesterday, really cool, just like in the movies (though less people).

Bye!

USA

Imorgon kl. 04.45 går bussen mot arlanda. Jag och min klass ska åka till USA! :D Fattar det inte riktigt än att jag kommer flyga för första gången inom ett dygn! Läskigt!

Jag och hälften av oss treor på engelskspråkig sam (ca. 15 st tror jag) åker till Mora, Minnesota och resten till Oakdale, Calefornia. Visst skulle det vara najs med värmen i Kalefornien, men det blir ju häftigt att åka till USA överhuvudtaget! :D

Vi kommer att mellanlanda i Chicago och flyget dit kommer att ta ca. 9 timmar sedan flyg vidare vilket kommer att ta ca. 2-3 timmar. Vet faktiskt inte såå mycket om allt, men det kommer nog bli bra :)

Min värdfamilj heter Olson i efternamn och hon jag har pratat med heter Alyssa och är 16 år :) Jag har köpt med lite presenter. En ljuslykta från orrefors; Hallon, en kudde broderad av mamma med en dalahäst på, ett halsband som stödjer rosa bandet till Alyssa och en massa godis som är typiskt svenskt enligt mig. :) och en t-shirt till Elins värd eftersom jag kommer få en t-shirt av henne :)

Fan...

Här förklarar Stellan Skarsgård otroligt bra, varför vi borde ha en röd regering:

Emma

Emma Andersson går i min klass och hon är GRYMT bra på att teckna! :D Så avundsjuk! Det värsta är att hon är bäst på det jag är sämst på... Haha ;D Det är i alla fall porträtt. Nu har hon bestämt sig för att göra en blogg för att visa hennes bilder som Projekt Arbete i trean. :)

Kika in; http://artificialreflections.blogg.se/


3

Jag har aldrig varit utanför Nordens gränser.

Norge och Danmark är de enda länderna utöver Sverige som jag har satt min fot i. True Story. Jag har heller aldrig flugit.

Men nu ni! Om lite mer än en vecka, närmare bestämt den 26 September så åker jag och min klass till USA! Jag åker till Mora, Minnesota och det är så spännande! Har fått en Host som verkar jättetrevlig och glad :D

RSS 2.0