When the mice are away, the cat will play!

Jo, visst brukar det vara tvärtom, men nu är det så att barnen är hemma hos kompisar just nu (mössen är alltså borta) och jag är ensam hemma (katten), så då passar jag på att ha musik på högsta volym utan att bli störd. :D

Igår var sista träningen innan jul. Kallt som fan var det... Vi var också färre än vad vi brukar, men det är inte så konstigt eftersom det var sista träningen och sista matchen innan jul är också spelad. Har säkert nämnt detta tidigare ;) men jag är i alla fall VÄLDIGT glad över att jag har hittat detta lag!

I förrgår (onsdag 12/12) var jag in till Cambridge på kvällen för att se Stephen Merchants stand up show :) Ensam. Haha. Det var lite komiskt när jag var på väg dit och alla andra som gick åt samma håll var par som gick hand i hand.. Jaja, kul var det i alla fall ^^ Dåligt ljud dock tycker jag... Jag hör ju inte så bra, så ibland satt jag som ett fån när alla andra skrattade. Såg gjorde jag i alla fall, han är ju faktiskt 2 meter lång ^^ Stephen Merchant är bland annat känd från the Office och An idiot abroad (som är fantastiskt roligt! men mest tack vara Karl Pilkington då...)We lost again.

Spoiler alert på rubriken... ha ha ha ;)

Har missat en match och en träning på grund av min senaste vecka av sjukdom, tråkigt, men sånt händer, men idag var det match igen. Mot Baldock, i Baldock.

Idag fick jag spela mittback. Nästan samma jobb som förut, hela matchen markerade jag #15. Jag orkade rätt bra med tanke på att jag varit sjuk, men är osäker på om jag kommer att kunna gå imorgon. #15 var stark och använde knän och armbågar för att försöka få bort mig. Så jag tippar på att jag kommer ha en rejäl träningsvärk och en hel del blåmärken. Det känns ganska konstigt att spela på gräsplan i shorts på tredje advent... Men vi förlorade alltså, men som vanligt har jag inte riktigt koll på ställningen, men det kan ha varit 4-1.

I England har man en ganska mysig tradition efter att man spelat en match. De flesta klubbar har en klubblokal som är en pub och där samlas man efter varje match och käkar och dricker lite och umgås :) och Baldock hade en väldigt charmig och traditionell engelsk pub och vi blev bjudna på mackor och pommes. Pat bjöd också på drickat eftersom det snart är jul ^^ Sista träningen på tisdag, sedan blir det uppehåll över jul och det passar bra eftersom Elin kommer på fredag (!) och sedan åker jag hem till Sverige!! :D (kommer tillbaka den 3 Januari).

Planen idag var väldigt lerig... Inte det värsta jag har spelat på, men det märktes inte att man hade dobbar...


Är det konstigt att jag önskar mig ett par nya fotbollskor i julklapp? ;) Det ska dock vara samma modell...


The Heroes of Christmas

Förra året vid denna tid så käkade jag enormt många lussbullar och drack läskigt mycket julmust. Jag tittade på ett avsnitt av "Mysteriet på Greveholm" per dag och när jag tittade ut genom fönstret så var det vitt.

Nu har jag tillgång till varken lussekatter eller julmust och ute är det grått men grönt... Jag älskar julen, men i år blir det en väldigt annorlunda jul. För det första så befinner jag mig ju i England ända fram till den 21:a och så skiljde sig mina föräldrar i somras, så i år kommer julen spenderas i Borlänge som vanligt men min mamma bor och jobbar i Växjö. Det blir alltså första julen utan min mamma.

Men man får göra det bästa av situationen. Så jag ska ta och beställa julmust och kanske lussekatter med, från totallyswedish.com och just nu tittar jag på en av mina gamla favoritjulkalendrar: "julens hjältar". Att det inte snöar njuter jag av dock ;) men på själva julafton ska det vara snö!

Men det är inte lätt att hålla modet uppe när pappa ringer och berättar att han bakat lussekatter och ska göra knäck...

Juligt förra året 1 2 3 4
title...

Jag har haft en väldigt spännande dag. Eller inte.

Jag var in till stan ett tag idag, jag hade bestämt mig för att jag prompt skulle köpa tredje säsongen av the Big Bang Theory och jag ville ha den idag. Har inte riktigt bestämt mig om det var värt det... Att vara sjuk och stå i kö är inte kul... detta är alltså lika med att jag har spenderat dagen med att titta på the Big Bang theory. Skulle kunna beskriva i detalj varför mitt besök i stan var så jobbigt, men det blir inte så rolig läsning, så istället får ni titta på två bilder som jag tog idag av julgranen som blev pyntad igår (inte av mig).
Ill again

Det är ganska ovanligt för mig att bli sjuk, men under min tid här som Au pair så är detta andra gången jag är sjuk... Förra gången var ett helvete... men denna gång är det inte så illa (knock on wood). Det första jag gjorde igår efter att jag lämnat av barnen vid skolan var att åka till Tesco för att köpa halstabletter och annat bra. Köpte mandariner, C vitamin! och Strepsils! och så köpte jag något som heter Sudafed som ska hjälpa mot nästäppa och annat otrevligt och det har hjälpt! Undrar om det finns i Sverige...

Har spenderat gårdagen och idag med att äta mandariner (eller om det är klementiner...) och tittat på serier. Köpte andra säsongen av The Big Bang theory i Torsdags, men den avverkades snabbt... så nu är det Black Adder som gäller... snart blir det nog How I met your mother, eller psych... Intressant va?

Skulle ha spelat match imorgon, men det blir inte av nu :( Tråkigt, men jag hoppas jag är frisk nog att träna på tisdag :)

Anyway, hoppas ni har det bättre än mig ^^

RSS 2.0