28°C!

Dagens väder blev ännu bättre än gårdagens! 28°C i skuggan! Helt underbart! Även om det var fint väder, så slösade jag en tid inne, med att se the Black Swan. Den var... helt okej, inte helt suverän och inte värdelös. En film som däremot är värdelös som jag sett nyss, är Another year. Den hade potential och intressanta karaktärer, men det kändes som att filmen tog slut i mitten av handlingen... Det var väldigt enerverande. Jag antar att det är det som är grejen med filmen, ett år som alla andra, det händer saker men livet går vidare. Men när det är så, är det inte värt att göra en film av...

Tog en liten kort promenad i alla fall, hittade lite fler allmänna stigar :) Har också försökt rädda innehållet på min externa hårddisk... Den beslutade sig för att krasha lite sådär, vilket gör mig ledsen i ögat... Om det är någon som har något trevligt tips på recovery-program som är gratis och som fungerar, tveka inte att kommentera detta inlägg!25°C

Nu är pappa tillbaka i Sverige, vi har haft en riktigt bra vecka, men tyvärr gjorde hans besök så att jag fick lite mer hemlängtan... Men den minskades ganska snart eftersom att termometern har stått på 25 grader i skuggan och himlen har varit alldeles blå idag ^^

Igår var vi in till Cambridge en kort stund, bland annat för att pappa skulle skicka ett par skor med posten, för att undvika övervikt i sitt handbaggage och för att hitta något gott att äta och det gjorde vi! :D Nando's, en mexikans restaurang skulle jag vilja kalla det, med fokus på kyckling. Det var gott, annorlunda och trevligt. Så nu vet jag vart jag ska ta alla mina framtida besökare! ;)

Efter vår tripp till Cambridge åkte vi för att hämta barnen från skolan, vi lät de vara kvar och leka lite, medan vi satt i skuggan och njöt, vi hade lika fint väder igår! ;) När vi kom hem fick jag ett litet break från mina vanliga sysslor eftersom pappa tog över lekandet med barnen! Kul för mig, kul för barnen och kul för pappa! :)

När det blev kväller var det dags för mig att åka på fotbollsträning och pappa bestämde sig för att följa med så att han kunde hitta någon pub att sitta och vänta på, han såg dock de sista 20 minutrarna av träningen, vilket var lite kul. Min pappa har missat max 10 matcher under hela min tid som fotbollsspelare och jag har spelat i 10 år! Han kan ju inte se matcher som jag spelar här (har inte börjat göra det än, men kanske inom sinom tid), men han kunde i alla fall se mig spela lite på träningen. :)

Vart tog September vägen!? Om några dagar är det Oktober! och snart fyller lillasyster Emmy 18!

- Tack för att du kom och hälsade på pappa, jag har haft jättekul och jag älskar dig! -


Vackert väder i Cambridge.


Kyckling och chips från Nando's
Fina pappa :)
Playing "Sorry"


Fotade lite idag, för att försöka visa hur fint väder jag haft ;)


Norwich - Sunderland

Norwich spelade bra, det gjorde inte Sunderland.

2-1 blev resultatet. Tur Sunderland gjorde ett mål i alla fall, för pappas skull ;) Matchen blev riktigt spännande de sista minuterna, men de lyckades inte klämma in ett till mål tyvärr, men det var roligt att vara där och se dem live! Det är ju en ganska härlig stämning på en sådan stor arena (lite större än Vallen var det ju..).

Det var lite kul att gå omkring i Norwich iklädd Sunderlandtröja också! Man fick en del blickar! Men det var en skön stämning :) Vi satt såklart med de andra Sunderlandfansen och det var inga vackra ord som kom ur munnarna ju längre in i matchen vi kom. Det blev en hel del: You fucking shait! Haha.

English Breakfast

Som jag sagt tidigare är pappa här (24-28 September) och här kommer ett inlägg om vår dag (26 September).

Pappa följde med in när jag skulle lämna barnen på skolan och sedan fortsatte vi in till Cambridge. Vi började dagen med en riktigt klassisk engelsk frukost. Jag åt allt, till och med svampen och bönorna (och kan till och med säga att det var gott!), jag åt dock inte äggulan...

Vi forsatte med att gå på Cambridge gator och shoppa som det så fint kallas. Pappa fyndade skor, jeans och solglasögon, jag köpte ett par böcker (jag har börjat läsa väldigt mycket nu förtiden och böckerna tar slut alldeles för snabbt...) Vi gick en hel del i Cambridge så våra fötter var ganska ömma när vi runt tre tiden körde för att hämta barnen från skolan. Sedan direkt hem för att göra oss iordning för kvällens äventyr! Norwich - Sunderland, i Norwich. Så vi tog bilen dit och såg matchen, det ska kanske tilläggas att vi höll oss hungriga ett bra tag på frukosten och de första vi åt efter det gjorde vi i Norwich utanför arenan, vilket blev en varsin hamburgare, detta var runt sjutiden!

Det hade hänt en olycka på A14, vilket betyder att vi fick krypköra i några miles... Då blev jag lite nervös att vi skulle missa matchen! men det gjorde vi inte! :)

Mestadels har vi haft sol och väldigt trevligt väder idag, men i morse regnade det lite, men vi blev inte så blöta. :)
Friday

Dagarna går. Inte mycket intressant har hänt. Jag går på promenader när vädret är fint, jag lyssnar på musik nästan hela tiden, jag städar lite, jag skjutsar barnen fram och tillbaka, tar någon tur till Cambridge och livet rullar på. I morgon får jag dock mitt första besök från Sverige! Pappa kommer hit! Vi kommer bland annat se lite fotboll, såklart ;) Royston - Hannakins på Söndag (Royston är laget jag har tränat med några gånger) och på Måndag åker vi till Norwich för att se Norwich - Sunderland (Sunderland är pappas favoritlag).

Så jag ser verkligen fram emot i morgon! :D

Nu sitter jag på mitt rum och väntar på att Helen och Andrew ska komma hem... Vi har besök, Helens syster men man och barn och det känns lite konstigt att de är här, men inte Helen eller Andrew. Jaja, de är jättetrevliga, så det är inget problem, är bara en lite jobbig situation så där..

Bild på byns kyrka från en annan vinkel:

James Blunt

Det fanns en tid (en ganska lång tid) som jag störde mig (ganska mycket) på James Blunt. Jag tyckte hans röst var gnällig och, ja irriterande. Det hjälpte inte att radion spelade Good bye my lover och You're Beautiful femhundraelva gånger per dag för några år sedan.

Nu ser (hör) jag dock på honom med nya ögon (öron). Stay the Night från hans senaste album: Some kind of trouble var den första låten som fick mig på fall. Den fantastiskt sommriga och underbara videon till en härlig och feel good låt fick mig på fall. Får någon dag sedan (kan ha varit igår..) hade jag iPoden på blandat (alla låtar alltså) och helt plötsligt dök Blunts låt; Heart of Gold up och det kändes som att han sjöng om mig, för mig (ja, det låter väldigt fjantigt...) och så lyssnade jag på resten av hans album and IT IS GOOD. 


"If time is all I have
I'll waste it all on you

Each day I'll turn it back
It's what the broken-hearted do
I'm tired of talking to an empty space
Of silences keeping me awake"
- If Time Is All I Have

"Slide over here let your hands feel the way
There's no better method to communicate
So girl stop your talking
Words just get in the way
I'll be your man"
- I'll Be Your Man

"He says times like these I don't want to be a superstar
Cause reality tv killed them all in america
Oh the sun always shines in a magazine
Tonight can we be free to be who we really are"
- Superstar


[Bilder tagna från James Blunts musikvideo till Stay the Night, redigering av mig]

I wanna know what love is, but it seems to come with so much pain.
This time her mind is made up
Yeah, she's moving on
Tonight her spirit's crushed
It's 'cause she don't belong

Maybe she thinks too much
She thinks she's given enough
Only now they'll know she's got a heart of gold
Always looking for love
She's beginning to think she's cursed
On her looks she judged
By the folks at work

She don't care for fashion and fame
Those kind of people they are all the same
One day they'll know, she's got a heart of gold

And she sings, I want to know what love is
But it seems to come with so much pain
If no one wants to show me
It seems easier just to run away
When I am gone it's just a penny for my soul

But God he knows, I got a heart of gold
Been coming 'round here
Since she's a little girl
But now the change is clear
We live in a cynical world

She don't care for fashion and fame, no
Those kind of people they are all the same
They don't wanna know, she's got a heart of gold

And she sings, I want to know what love is
But it seems to come with so much pain
If no one wants to show me
It seems easier just to run away
When I am gone it's just a penny for my soul
But God he knows, I got a heart of gold

To see her footsteps in the snow

And she sings, I want to know what love is
But it seems to come with so much pain
If no one wants to show me
It seems easier just to run away
When I am gone it's just a penny for my soul
But God he knows, I got a heart of gold

Gräsligt


I skogen
Fanta StrawberryJag har testat Fanta Strawberry. Helt okej, inte min favorit bland fantas smaker, men god. :)

What am I leaving, when I'm done here?


A Great Day

Har haft en riktigt bra dag idag! Det har regnat lite, men mest har det varit varmt med solsken :) Dagen har spenderats inne i stan. Idag hade jag med mig pengar... Haha, så det blev lite farligt, finns så mycket trevligt att köpa här ;) Var in på Primark och där köpte jag ett par solglasögon för £1! De är nästan identiska med mina gamla, men de gamla (som jag köpte för över 200kr...) är snea och glaset är rispat m.m. De nya sitter mycket bättre och skyddar mot UV-ljus vilket de gamla inte gjorde, so far, so good! ;) Köpte också första säsongen av "the Big Bang Theory" för £9 på Fopp! (Till er som inte ser på the Big Bang Theory: GÖR DET!).

Idag använde jag en sådan där röd telefonkiosk! Jag har hittils använt en mobil med kass täckning, ingen alls närmare bestämt. Så idag slösade jag 12 kr på att lämna meddelanden på Andrew och Helens mobiler och det betyder ungefär 5 sekunder långa meddelanden! Ganska störande, så dem rekomenderar jag inte.. De är fina att se på, men det är tur att jag har fått en ny mobil idag! :) (att låna när jag är här alltså).

Det låter kanske inte som en jättebra dag :) men jag har känt mig glad och det är det som är viktigt.Vänster - Nya, Höger - gamla


Another Walk


Körde till Cambridge efter en kort sovmorgon idag. Barnen skulle till randläkaren innan skolan, så då kunde Andrew köra dem. Jag ställde klockan på 10.00 och sedan åt jag frukost (ja, ni läste rätt..) och sedan åkte jag in om parkerade på Sylvester Road som vanligt. Sedan började jag gå. Det tar ungefär 10 minuter in till centrum, jag gick omkring där ett tag och sedan gick jag på upptäcksfärd. Jag skulle hitta Primark! Som jag misslyckats med att hitta förut... Och jag hittade det! Var faktiskt väldigt lätt att hitta... Hittade en massa andra roliga affärer på vägen. Fopp är en musik och film affär och de hade alla möjliga serier! Jag har House säsong 1,2 och 5 och de hade alla säsongerna, så det blir nog att köpa ;) WHSmith har bland annat en massa olika tidningar, om sport, musik, film, skvaller etc. Waterstone's är en stor bokhandel, fyra våningar och ett café. Marks & Spencer är en affär med blandat innehåll, men bland annat ett stort utbud av halvfärdiga maträtter, t.ex indiskt, kinesiskt, sushi, pizza etc. Forbidden Planet är en nördaffär, hehe, Sheldon och Leonard style. Grejer från bland annat Harry Potter och Star Wars. Ken Stevens är en musikaffär, med instrument och sånt, de har alla möjliga notböcker. Noter till bland annat filmmusik som Disney, Pirates, LotR, Harry Potter och artister som Queen. Fan vad jag önskar att jag kunde spela ett instrument...

Lite ironiskt och typsikt var det att jag hade sett fram emot att åka in till Cambridge i dagar och nu gjorde jag det äntligen... I plånboken hade jag bara £5 (50kr)... Men jag lyckades köpa 320 bland linjerat papper, två chokladkakor och lunch för det ;) Fint väder var det i alla fall så jag kunde njuta av det :)

Är ganska säker på att tjejen i kassan på McDonalds (lunch) var från Sverige... Hon hette Kajsa (namnbricka) och pratade icke perfekt engelska ;) Ganska modigt att jobba i kassan på McDonalds i ett främmande land tycker jag. :)


The Sun Goes Down


The Church in Great Eversden


Into the woods

Gick på en liten promenad igår, jag, Jonathan och Helen. Vi gick igenom skogen bland annat. Tidigare har jag bara gått uppp för kullen, men nu känns det bra att jag har en annan väg att gå :) Igår bjöds det också på drop scones (plättar typ) och svensk kladdkaka! ^^ mumsigt. Så idag tänkte jag bjuda tillbaka. Har precis gjort äppel-smulpaj :) och en liten bit är rabarber för Johnny tycker inte om varma äpplen.
The Hobbit

The making of:


Jag läääääängtar!

Elevenses

Har just käkat frukost, eller vad Peregrin Took skulle kalla elevenses! ;) Cinnamon, rasin bagels + en banan brukar det bli, eftersom jag inte är så duktig på frukost (elevenses!), men det är jättegott! :D Slö dag idag, kanske tar mig in till Cambridge, vi får se :)

Hur de hör i hop hör inte hit.
Good Night, Sleep tight and don't let the bedbugs bite!

Jag var in till Cambridge idag, efter jga lämnat barnen vid skolan. Jag köpte bland annat en bok, efter som jag läst ut Harry Potter. Köpte också lite god mat, eftersom Helen är i Nottingham och Andrew skulle ut och äta, så fick jag fixa min egen middag idag och när jag var in på Marks & Spencer så fanns det så mycket som såg gott ut att jag inte kunde låta bli. Jag köpte kinesisk kyckling och räkor med sötsur sås, alltså redan förberett, bara att laga i ugnen ett tag. Det var göttgöttgött! :) Fast det kan ju inte riktigt mäta sig med förra Söndagens middag... Haha.

Som ni kanske förstått har jag alltså varit hemma med barnen själv hela dagen och kvällen så ikväll var det mitt jobb att få barnen i säng. Det gick bra :) De är verkligen härliga och jättegulliga, när de vill ;) Bedtime means storytime! Så då får man ta att läsa! :) Att läsa för Caroline är inte så svårt, hon vill att man läser korta, lätta böcker.. Jonathan ville däremot att jag skulle läsa ett kapitel ur Lemony Snickets: A series of unfortunate events - The Austere Academy. Den är lite krångligare. Nu är det högläsning vi snackar om och då känner man ganska mycket press... Men det gick rätt bra tycker jag :)

Nu är jag väldigt trött, så det blir sängen. Good Night!


You alright luv?

Idag skulle jag tanka här för första gången. För det första fick jag inte upp tanklocket... Haha, jag stod och skruva som en tok och blev riktigt arg på mig själv... Hur svårt kan det vara?! Så tillslut är det en man bakom mig i en stor truck som frågar "You alright luv?", då skämdes jag lite, men samtidigt älskar jag när britter säger luv till oss tjejer. Haha. (Eller hur Emma?) ;) Så jag sa att det var jag inte... Haha och sedan hjälpte han mig att få upp locket och sedan kunde jag tanka... men då ville inte det fungera utan problem heller... Jaja, tillslut gick det och då går jag in för att betala, självklart blev det missförstånd och jag betalade för mycket, tur att han gav tillbaka överskottet i alla fall! ;) Haha, kände mig inte som den skarpaste kniven i lådan direkt...

But now I'm alright, thanks for asking. ^^

För övrigt så har jag haft en ganska effektiv med långtråkig dag... Det är så himla olikt mig att vara klar med sysslor före 10.00, före 12.00 för den delen! Men idag, efter att jag skjutsat barnen till skolan, så dammsugade jag hälften av rummen på en gång, sopade trägolven och köket, åt frukost och tränade (lekte) lite med barnens Wii. Allt innan 10.00 alltså. Sen då? Lyssnade på musik, satt vi datorn, kollade på klockan... Imorgon vet jag i alla fall vad jag ska göra! Tänkte ta en trip in till Cambridge efter att ha lämnat av barnen vid skolan, hoppas på bra väder, men jaoo...

Another day

En ny dag. Inte mycket har hänt. Förrutom att nör jag skulle hämta barnen från skolan så ville de stanna kvar och leka lite (vilket nästan alla barnen gjorde) och det fick de. Efter en kvart ungefär så hände en olycka. Caroline ramlande av the monkey bars (klätterställning typ) och började blöda. Så det blev en liten trip till skolsköterskan och sedan hem. Så det var ingen bra dag för Caroline, för sedan förlorade hon mot Jonathan i "Sorry!" (ett brädspel som jag snart är expert på...) och då var botten nådd.

När Caroline får sina små utbrott brukar jag tänka på tiden då det värsta som kunde hända var att man var tvungen att lägga sig när man hade som roligast, eller att man var tvungen att äta någon slags grönsak... Ja, man blir nästan lite arg på ungarna som inte njuter av tiden! ;) hehe...

Spelat bordtennis har vi självklart gjort också! Jonathan är grymt bra... Haha, känns jättebra när man förlorar mot en åttaåring... Men ibland vinner jag ;)

Tycker det är lite roligt hur olika de ser ut, Jonathan har brunt hår och fantastiskt fina bruna ögon och solbränd hud, Caroline är blond med stora vackra blå ögon och rosig kinder på blek hud...Royston Town FC

Igår tränade jag min första träning med Royston Town FC ladies.

Jag hade lite problem att hitta, men när jag väl nått parkeringen så fick jag hjälp av en av spelarna. Hon frågade om jag var okej och, nja, det var jag inte, haha. Så hon vi följdes åt till träningen och väl där blev jag presenterad för laget. Som verkar vara ett glatt gäng med blandad ålder, ungefär som hemma. Träningen var också väldigt lik den jag är van vid, men kanske lite mer intensiv. Tränaren var dock väldigt olik Billy, som varit min tränare i 3 år tror jag. Han var betydligt yngre för det första, kan inte ha varit många år äldre än mig. Han hette Stuart. (Little... nej, hehe)

Det var lite svårt ibland, efter som jag inte visste några namn och kan inte direkt fotbollsspårket på engelska, saker som jag är van att säga automatiskt som: snyggt, bra, härligt, jobba hem, markera, akta rygg, finns hem, byt kant. Kommer inte automatiskt längre, utan jag måste tänka lite först och det har man ju inte alltid tid med..

Avslutade med att spela, vilket jag alltid tycker man ska avsluta med! ;) så det var bra. När man vet att det blir deras första intryck av mig som spelare, så tänker man på alla misstag man gör... men innerst inne vet jag att alla gör misstag och de är till för att lära oss saker!

De tränar bara en gång i veckan, men det kanske blir lagomt, när jag ska fokusera på jobbet som Au pair först och främst. Matcher spelas på Söndagar, men när jag känner att jag vill börja spela matcher så kommer det kosta £50. För ett år alltså... :) Men jag ska testa att träna några fler gånger innan jag tar något beslut :) Det var i alla fall kul att få spela fotboll, komma hemifrån lite och träffa lite människor.

När jag skulle hem kände jag mig självsäker och trodde jag skulle kunna hitta utan GPS... MEN, det var väldigt mörkt ute och jag körde lite fel... Helt plötsligt tyckte jag dock att jag kände igen mig... The Backs, jag hade hamnat i Cambridge! Då har man kört ganska fel... Men då kunde jag hitta hem i alla fall! ;)


Mina VÄL använda fotbollskor

Igår tränade jag min första träning med Royston Town FC ladies.

Jag hade lite problem att hitta, men när jag väl nått parkeringen så fick jag hjälp av en av spelarna. Hon frågade om jag var okej och, nja, det var jag inte, haha. Så hon vi följdes åt till träningen och väl där blev jag presenterad för laget. Som verkar vara ett glatt gäng med blandad ålder, ungefär som hemma. Träningen var också väldigt lik den jag är van vid, men kanske lite mer intensiv. Tränaren var dock väldigt olik Billy, som varit min tränare i 3 år tror jag. Han var betydligt yngre för det första, kan inte ha varit många år äldre än mig. Han hette Stuart. (Little... nej, hehe)

Det var lite svårt ibland, efter som jag inte visste några namn och kan inte direkt fotbollsspårket på engelska, saker som jag är van att säga automatiskt som: snyggt, bra, härligt, jobba hem, markera, akta rygg, finns hem, byt kant. Kommer inte automatiskt längre, utan jag måste tänka lite först och det har man ju inte alltid tid med..

Avslutade med att spela, vilket jag alltid tycker man ska avsluta med! ;) så det var bra. När man vet att det blir deras första intryck av mig som spelare, så tänker man på alla misstag man gör... men innerst inne vet jag att alla gör misstag och de är till för att lära oss saker!

De tränar bara en gång i veckan, men det kanske blir lagomt, när jag ska fokusera på jobbet som Au pair först och främst. Matcher spelas på Söndagar, men när jag känner att jag vill börja spela matcher så kommer det kosta £50. För ett år alltså... :) Men jag ska testa att träna några fler gånger innan jag tar något beslut :) Det var i alla fall kul att få spela fotboll, komma hemifrån lite och träffa lite människor.

När jag skulle hem kände jag mig självsäker och trodde jag skulle kunna hitta utan GPS... MEN, det var väldigt mörkt ute och jag körde lite fel... Helt plötsligt tyckte jag dock att jag kände igen mig... The Backs, jag hade hamnat i Cambridge! Då har man kört ganska fel... Men då kunde jag hitta hem i alla fall! ;)

Drawings

Sista dagen innan skolan! För barnen alltså. Haha. Men det betyder att jag kommer få en dagsrutin i alla fall och kanske lite mer tid till mig själv ;)

Har i alla fall tvättat och dammsugat lite idag. OCH sorterat pennor och kritor osv. Slängt de som var dåliga och sorterat resten i färgordning. Har alltså ritat idag också.

Ingen intressant dag alltså.

Min teckning är inspirerad av området jag bor i. :)


A day in London

Idag tog vi tåget till London över dagen! Det har varit en väldigt långt, men väldigt trevlig dag. Dagens huvudplan var att besöka Tower of London. Så det gjorde vi. Vi fick en ganska kort guidad tur av en Yeoman, Beefeater (Så kallas de männen som bor och jobbar i Towern), men den var jättebra för han pratade med humor och inlevelse. Extra kul var det eftersom "vår" familj fick extra uppmärksamhet, Caroline gick hand i hand med Beefeatern mest hela tiden ^^ Det regnade under vårt besök, men det gjorde inte så mycket. Jag tyckte det var rätt intressant, men skulle nog ha velat haft någon slags karta + info med mig..

Efter Towern var Johnny i ett desperat behov av att se Big Ben (vi har ju faktiskt byggt en fantastisk modell av den, så då är det ett måste att se den IRL), så det gjorde vi och sedan gick vi vidare till Buckingham Palace, vilket jag inte sett förut, men vi gick inte direkt nära, men det gjorde inte så mycket, bara något man kan kryssa av listan i alla fall ^^ Efter det var vi väldigt trötta i benen och överhuvudtaget så då tog vi tåget hem igen. Eller inte hela vägen hem, till stationen i Royston där vi stigit på och i Royston var det också dags för tea. Alla hade kinesiskt in mind och nu blir det intressant och jag mår lite illa bara jag tänker på det...

Vi hittade en trevligt liten kinaresturang och satte oss ner och fick berättat för oss att det fanns en deal som gick ut på att man betalade £15 per person (förutom för barn under 4ft, då var priset hälften) och sedan fick man beställa in hur mycket man ville! Skrämmande underbara tanke ;) Så det slutade med att vi var där i två timmar och åt från minst 15 olika rätter!!!!! Det var jääävligt gott och ja, vad mer kan man säga, man mår som man förtjänar! (men jag har mått betyldigt värre efter en vanlig buffé på China Garden i kära Borlänge, haha). Den middagen kommer jag sent glömma är en sak som är säkert!

Sedan dess har jag pustat ut framför datorn.

NU SKA JAG SOOOOOOVA!


Well done...

Jag kunde ha satt eld på huset igår... Jag dammsugade ju som ni kanske läst och då måste man ju självklart plugga in kontakten någonstans och när man är klar måste man ta ut den. När jag skulle ta ut den, så låg det ett lös sladd bredvid, så jag var helt säker på att jag hade tagit ut den för att göra rum åt dammsugarens kontakt. Så jag satte i den, senare på kvällen luktade det väldigt mycket bränt i rummet vilket vi alla trodde var bränt hår från dammsugare. Det visade sig dagen efter att det inte var det. Saken jag pluggat in var ett element och under det  finner man en svart fläck...


I'm just following the road, for a walk in the sun.Such a long, long way to go
Where I'm going I don't know
I'm just following the road
For a walk in the sun

Star radio

Star radio är den radiokanalen som jag kommer bäst överens med här i GB. Har dock bara testat tre... De två andra är Kiss och Heart. Trevliga namn har de i alla fall ^^ och dessa kanaler spelar nästan bara musik, med några få pauser med reklam och någon som säger vad som nyss spelats, väldigt skönt tycker jag! Star spelar ganska blandad musik och då menar jag blandat, inte som Rix FM påstår att de blandar nytt med gammalt, Star gör det faktiskt. Just nu spelar de till exempel; Help av the Beatles. En hel del ABBA spelar de faktiskt... Kiss och Heart spelar mest ny musik, vilket är Jonathans grej, så fort det kommer en låt av popdivor som Beyoncé, Katy Perry eller Britney Spears tex så vet han precis vad det är och sjunger glatt med och jag önskar att bilen hade CD-spelare så man kunde välja musiken själv... Haha.

Idag lämnade jag av Jonathan på tennisen för sista gången och efter det tog jag mig en promenad i Cambridge, underbart väder idag också så det var väldigt trevligt :) Sedan åkte jag hem och hämtade Helen och Caroline för att vi skulle ha en picnic i en park i stan.

Efter att vi kom hem har jag försökt mig på att dammsuga igen.. Den funkar ett tag, sedan måste den vila (kyla ned sig) och sedan kan man köra igen, sen måste den vila igen. Städa är jobbigt som det är! Detta gör det inte roligare... -.- Inte kan man skylla på att dammsugaren är brittisk heller, eftersom det är en elektrolux (svenskt märke alltså)...
Isn't it ironic

Nu är det officiellt höst. Första September har passerat. Men! Idag har det varit fantastiskt sommarväder! Helt underbart.

Dagen började med att jag skjutsade Jonathan och Helen till stan. Dagen (eller snarare morgonen) fortsatte med att jag lekte med Caroline. Vi åkte bland annat till lekparken i Little Eversden. Efter vi varit där en stund fick vi sällskap av två andra barn och deras morfar/farfar (tror jag...), Caroline lekte lite med barnen och då började jag och denna mannen prata. Och jag snackade riktigt bra, haha. Vilket ledde till att han senare, efter att ha fått vetat att jag var Carolines Au pair från sverige, sa att man inte kunde höra att jag inte var härifrån :D hihi. Now that is a compliment! Det är dock lite jobbigt att jag inte pratar lika bra med Helen och Andrew... Det går bra med barnen, men med Helen låser det sig... :/ Jaja, jag har faktiskt bara varit här i två veckor. :)

Efter att vi hämtat Jonathan från hans tennis så åkte vi hem och åt lunch och sedan bar det av på dagens äventyr. Vi tog bilen till Wimpole Hall, vilket är en stor egendom, med en djurgård, en stor vacker park etc. Men jag stötte på ett problem redan på parkeringen... Att parkera kostade £2 och jag hade £1,5... för man kunde bara betala med mynt. Tänkte länge och väl på hur jag skulle göra, bland annat letade jag nogrannt runt i den stökiga bilen efter borttappade mynt och jag hittade 20p! men jaoo, nu hade jag £1,70 vilket var ännu mer irriterande nära den nödvändiga summan... Så tillslut sprang jag och ungarna till cafét, köpte en juice till Caroline och äntligen hade jag mynt! så, vi sprang tillbaka och betalade parkeringen och sedan kunde vi (efter ytterligare lite krångel som inte behöver nämnas...) gå in på djurgården (alltså, en park med grisar och getter osv inte tigrar och intressanta djur).

Efter två timmar ungefär återvände vi hem och då gjorde jag tea till barnen och sedan kom Helen hem och sen dess har jag varit ute på två korta promenader (för att fota i det vackra vädret) och suttit vid datorn.RSS 2.0