Fyra timmar kvar?

Idag spelades sista matchen för säsongen och vi tog hem vinsten! Falu BS - Islingby IIK 3-4. Matchen började 11.00 så idag blev det att gå upp ganska tidigt, vilket är långt ifrån det bästa jag vet... Morgonmatcher är inte min grej, men efter matchen cyklade jag iväg till gymmet och körde styrka ett tag, vilket har resulterat i att jag tycker att det borde vara läggdags snart... men jag frå väl vänta i ungefär fyra timmar innan det känns okej att gå och lägga sig... ^^

Bar musik, bar musik, bara massor av musik!

Typ ^^
 
I torsdagskväll sänkte jag medelåldern på Falu folkets hus, då jag och pappa gick på Peter Carlsson och Blå Grodorna, ett sextonårsjubileum. De flesta var 60+, men så är ju också Peter Carlsson 60 år så ^^ Jag och syrran gav pappa biljetter till detta i femtioårspresent :)
 
I fredagskväll sänkte jag, Linnea, Elin och Johanna medelåldern på Liljan här i stan ^^ Vi började kvällen på Peace & Love cafét, mys till livemusik och sedan joinade Johanna oss och bjöd in oss till Liljan, där det också skulle spelas livemusik. Folket på Liljan var för det mesta 40+ ^^ Trevlig fredagskväll i alla fall :)
 
Imorgon är det dags för sista fotbollsmatchen för säsongen. Tråkigt :( men vi får göra det bästa av det: Vinna! Eller.. ha roligt kanske ;)
 
Eftersom detta inlägg har ett musiktema, så kan jag tipsa om att både Billy Talent och Green Day släppt nya album!

Bara sport, bara sport, bara massor utav sport!

Andas ut efter en ganska händelserik dag skulle man kunna säga. Började med föreläsning klockan åtta (äääälskar tidiga mornar...) med en skotsk föreläsare, som tyvärr föreläste på svenska... ^^ Nästa happening var ett lunchmöte med gruppen som jag just nu har två uppgifter tillsammans med. Efter det var det dags för lite bollspel ^^ Med några klasskompisar, kul tycker jag! På högstadiet och gymnasiet skrek alla rätt ut så fort fotboll nämndes... Jag och tre killar från klassen latjade alltså lite boll på sportfältet i nästan två timmar, sen stack jag iväg till Idun för att spela riktig fotbollsmatch! Haha. Mina ben var rätt möra redan och för en vecka sedan låg jag däckad i förkylning, så jag trodde att dagens match skulle gå åt helvete, men fy fan vilken skön match! Jag varnade Dennis (tränare) att jag kanske skulle behöva byta under matchen, men nejdå, jag sprang på i nittio minuter och hela laget kämpade och spelade riktigt bra mot Östansbo. Vi behövde en poäng för att stanna kvar i Division fyra, vi tog med oss tre!! 3-1 och i jubel slutade matchen.
 
Sista matchen sker på Söndag i Falun, även om vi vet att vi ligger kvar tryggt i fyran, så skulle det såklart vara väldigt trevligt med vinst!
 
Imorgon ska jag med pappa till Falun, men inte på fotboll för en gångs skull, utan vi ska på Peter Carlsson och Blå grodorna! Fun stuff!

Kattsällskap

Jag missade två skoldagar på grund av min eländiga förkylning. Två dagar, det kan inte vara så farligt. Hemtenta till på Måndag säger du? Och så två nya inlämningsuppgifter on top of the två vi redan har? och Seminarium att förbereda sig inför imorgon?
 
Sitter vid köksbordet med en kopp te, en låda med färgpennor, kurslitteratur, skrivböcker, datorn såklart och så en katt som troget sitter bakom mig som sällskap, fast nu börjar han tröttna på mitt pluggande och trampar på böckerna framför mig istället..
 

Isometriskt Perspektiv

Nu mår jag mycket bättre och kommer kunna gå på lektionen jag har idag, men allt är inte frid och fröjd... På bara två dagar har jag missat en hel del och har mycket att ta igen... Så, varför sitter jag och skriver ett blogginlägg? very good question. Jag satt och skrev rent mina föreläsningsanteckningar och kom fram till de olika perspektiven som används i bland annat nyhetsgrafik och skulle då googla på "Isometriskt Perspektiv" och får bland annat upp detta:
  "En isometrisk vy av ett objekt kan erhållas genom att välja projektionsriktningen på ett sätt så att vinklarna mellan projektionen av x-, y- och z-axlarna är lika, dvs 120°. Med kuben som exempel, görs detta genom att först betrakta kuben vinkelrätt mot en yta. Sedan roteras kuben ±45° runt den vertikala axeln, följt av en rotation runt den horisontella axeln med approximativt ±35° (exakt arcsin(tan 30°))."
 
Je ne comprends rien... Ville bara beklaga mig lite.
 
Back to work.

Förkylning från helvetet

Tänkte skriva om den sista n0llningsetappen, men jag har åkt på en jävlig förkylning, så jag orkar helt enkelt inte. Nu är jag etta i alla fall och inviger det fint med att vara parkerad i soffan och har nu varit vaken i ca. 30 timmar för det är helt omöjligt för mig att sova i detta tillstånd. Frustrerande? Det är bara förnamnet. Jag ska inte gå in på detaljer, för det vill ingen veta... Missar inga seminarium än i alla fall, bara föreläsningar och sådant kan man läsa ikapp själv, men det får vänta ett tag, orkar inte än.
 
Två stressiga veckor sätter sina spår och jag verkar inte vara den enda som åkt på sjukdom. Anyway, hoppas att jag får sova inatt, några timmar i alla fall...

Sista N0llningsdagen

Sista N0llningsdagen idag, imorgon blir vi ettor!
 
Skönt och tråkigt. Jobbigt att vara så upptagen hela tiden (skola, n0llning, träning och övrigt), men kul att umgås med klassen. Imorgon avslutas N0llningen med introsittning. Jag har match i Avesta imorgon också, klockan tre och sittningen börjar klockan sex... Så jag kommer skippa andra halvlek för att hinna med sittningen.
 
Vi har haft några föreläsningar, lektioner och seminarium nu. Det känns som om att det kommer att bli en hel del pluggande, men jag tror inte att det inte är något jag kommer att klara av. Vi har testat Illustrator också. Det mesta är svårt när man testar det för första gången, jag har aldrig testat Illustrator förut, jag har bara hållt på med Photoshop tidigare och där är jag självlärd, så detta blir spännande, men detta är något jag verkligen vill lära mig :)
 
 

Under cover

Som jag skrivit tidigare, har jag precis börjat Högskolan och nollningen har nu pågått i nästan en hel vecka. Idag fick vi reda på något som chockade oss alla. Maasarna har haft en av dess egna under cover bland oss N0llor. En tjej kallade sig Petra och var med och låtsades vara lika förvirrad och ny som oss andra N0llor, ingen anade någonting, men idag trädde hon fram och vi fick en förklaring till varför Maasarna säger sig veta allt... Roligt tyckte jag, men vi blev lite ställda efter den händelsen ^^ Vem kan man lita på? Haha.  Annars har vi spelat ölbrännboll, haft Pod-race, blivit utskällda och haft efterfest på Locus. Imorgon är det vilodag, tack och lov. Då blir det att åka till Farmor och äta lunch för att fira pappa som fyller 50 på måndag och sen ska jag ta mig en tur till gymmet, har inte haft tid alls denna vecka! Men först och främst ska jag sova!

För-fucking-lust

Ledig dag idag. Inga lektioner och ingen n0llning. I alla fall inte för mig. Jag har spelat match idag istället. En match som vi skulle ha vunnit. Islingby - Dalkurd. Jag tycker att vi var det bättre laget, men vi måste jobba på avslut... Vi hade dessutom 5 fler spelare än motståndarna, så denna match borde vi verkligen ha vunnit. Nu kan vi inte ändra på det, så vi går vidare och spelar en viktig match nästa Lördag mot Avesta istället för att älta dagens match... Det blir en stressig Lördag nästa vecka, då jag har både match i Avesta och sista dagen av n0llningen som avslutas med sittning, men det ska nog gå!
 
Imorgon är det dags för pod-race. Vid 11.15 på en Lördag. Varför Maasar, Varför!? På lördagar vill jag sova ut!

RSS 2.0