Mitt andra hem

Under påsk åkte jag till England. Närmare bestämt Cambridge, mitt andra hem, där jag bodde i nästan ett pr som Au Pair som min syster också gör nu.

Vi hade det jättefint! Vi shoppade, både i Cambridge och London. Vi åt, Nando's i mängder! Vi gick på bio, vi lekte med barnen, vi filosoferade och pratade. Vi umgicks som saknade systrar och hade det bra tillsammans. Jag fotograferade självklart en massa och nedan har ni mina instagrambilder från resan (annamarialouiseholm).

I skrivande stund är min pappa på besök hos Emmy och lite avundsjuk är jag även om jag nyss var där, men jag myser hemma med katten och käkar tacos i mängder, så jag lider inte... ;)


A good day

I söndags spelade jag match mot Leksand i Leksand. En träningsmatch i mängden, eller? Jag och pappa åkte i förväg för att stanna i Insjön och titta in på lager 70 och Clas Ohlsson. Blev lite fina saker köpta för pappas del i alla fall och sedan åkte vi iväg för att spela match.

Efter att vi bytt om kommer en av våra tränare in och visar upp speluppställningen och där var jag i mitten av allting, mittmitt skulle jag spela och jag som varit så cool innan (säker på att jag skulle spela ytterback som alltid) blev helt plötsligt superduper nervös och skakade, men tänkte att fan, det här ska jag fixa och jag ska göra mitt bästa.

Matchen startade och det gick bra! Vi tog ledningen och det blev andra halvlek, fram tills dess hade vi varit exakt 11 spelare, men vi fick en till till andra halvlek och då blev min nya position ytterback, det hade varit väldigt kul att testa på något nytt, men det kändes tryggt och lite skönt att vara tillbaka på min ordinarie plats och vi fortsatte matchen, lite mer än halva andra halvlek hade gått när en leksandspelare skadades och Islingby passade på att dricka vattnet, då byter min tränare plats på mig och yttermitten och resten av matchen spelar jag som höger yttermitt och på den positionen gjorde jag matchens sista mål! 3-0 slutade matchen och jag är så stolt över min insats och det är viktigt att vara det ibland. Stolt över det man gör. Sport, specifikt fotboll (och innebandy också faktiskt) är nog det bästa jag vet och det är det som gör mig lycklig! Jag är så glad över att få spela sporter och tacksam för att jag kan!

Söndagen den sjunde April var en bra dag!

RSS 2.0