NY BLOGG

Haft denna blogg sedan 2008... fem år. Well, jag känner för att börja om på nytt, a fresh start. Så jag har gjort en ny blogg!

http://annamarialouiseholm.blogg.se/ < Min nya blogg

Fredag, lördag, söndag.

Fredag: jobb från sju till fem! Lite drygt att vara inne hela dagen i cirka tre grader, när vädret var så fint ute, men jag tog mig en skön kvällspromenad för att få lite frisk luft så jag fick njuta lite ändå!

Lördag: började dagen med fotbollsträning på savelgärdet. Vinden gjorde det lite svårt att få bollen dit man ville, men bättre träning, än ingen träning... Efter träningen drog jag och pappa till Äppelbo och våra stuga. Vi la i båten och andades skogsluft!

Söndag: vaknade och kände inte för att göra någonting. Kände mig nästan deprimerad, men jag klev upp och drog iväg på en springtur. 6,6 kilometer i vårväder satt fint :) kikade lite på downton abbey och bestämde att jag inte fått nog av vårvädret och tog en promenad och sen ytterligare en promenad ^^ sommaren är på väg och det är på tiden!

Imorgon är det dags för match! 19.00 på Idun. Nu ska vi vinna!

Uppsala

I fredags åkte jag och Elin till Uppsala där Johanna numera bor, vi gick på Gustafsson & Schyfferts stand up show som faktiskt var hysteriskt rolig! Så om ni ska på peace & love, missa inte dem!

Lördagen spenderades på Uppsalas gator i underbart vårväder! Vi turistade och var in i domkyrkan. En väldigt vacker kyrka och även om jag har starka åsikter om religion så fascinerar kyrkor mig. Historia älskar jag och det är så häftigt att stå på en sådan bevarad plats och tänka på vem som flera hundra år tidigare kan ha stått på exakt samma plats...

Vi käkade stor Kinabuffé och gick tills fötterna sa stopp då gick vi tillbaka till Johanna och poppade popcorn och kikade på Sherlock!


RSS 2.0