Kristen Stewart


Emma Watson
Äppelchips

Äpplen är väldigt goda i sig, men ibland vill man ha något annorlunda och här kommer ett tips på hur du kan göra chips som inte kommer att göra att du går upp i vikt, får cancer eller blir dålig i magen! (om du inte är allerigsk mot äpplen såklart...)

Det enda du behöver är äpplen och kanel.

Skala och ta bort kärnhusen, sedan skär du eller hyvlar du skivor av äpplet och lägger ut dem på en plåt med bakplåtspapper sedan strösslar du över kanel och sedan in i ugnen på 70 grader i ca. 2 timmar. Enkelt och gott :)

Jag började med att testa med ett äpple, med det är helt klart för lite, för de försvann snabbt ner i magen! Fyra äpplen är nog lagom :)källa

Nyttiga Våfflor

Ägg och Banan. Det är allt du behöver. :)

1 ägg och 1 banan räcker till två våfflor, jag har dock bara testat att göra pannkakor, men det är nog enklare att göra våfflor ^^

Det enda du behöver göra är att stoppa bananen i matberedaren och när den har fått en bra konsistens så knäcker du ägget i samma röra, sedan är det bara att grädda :) Jag rekomenderar bär så som blåbär, jordgubb eller hallon som pålägg :)Källa

VIKT

Femtonde vägningen

Vecka 17
2012-04-25"Ditt BMI är 24.8 vilket betyder att du har viktklassen Normalvikt!"

Haha! 666, the number of the beast!

Close to Success


- Thomas Edison

Success


- Howdoigetfit.com

Super foods!

Skrev tidigare ett inlägg om vad man ska undvika om man vill leva ett hälsosamt liv, så jag tänkte att det kan vara bra att göra ett inlägg med saker du SKA äta!

Självklart vet vi att frukt och grönt är bra för kroppen, här har vi några exempel på vad som är gott och bra att ha hemma:
Grönsaker
Avokado
paprika
Broccoli
Morötter
Gurka
Lök
Vitlök
Ärtor
Potatis
Tomat
Frukt
Äpplen
Bananer
Svarta oliver
björnbär
Blåbär
körsbär
Grapefrukt
druvor
Honungsmelon
Kiwi
Citron
Lime
Nektariner
Apelsiner
Persika
Päron
Ananas
plommon
Russin
Hallon
Jordgubbar
Vattenmelon

Kalciumrika produkter
som är bra för hälsan:
Almond milk
keso
Low-fat ost
Low-fat ekologisk yoghurt

Jag tycker det är lite jobbigt att ljusa produkter, ni vet bröd och pasta till exempel inte är så nyttigt, men man får försöka byta ut det mot nyttigare alternativa gryn så som:
Korn
råris
jasminris
Havre
Quinoa
Rågvete
Fullkorn

Jag är dock otroligt glad över det faktum att min favoritmat; Kyckling är nyttigt och bra på många sätt och vis! Detta är bra protein:
Mandlar
Cashews
magert nötkött
Kyckling utan skinn
Ägg
Fisk
Linser
Bönor
Jordnötssmör
skaldjur
Kalkon
Valnötter
Vilt utan skinn

Övrigt som är bra för hälsan är till exempel:
Olivolja
Grönt te
Mörk choklad
och självklart vatten! VATTEN!Källa 1 2 3 4 5 6 7 8
Morot 3

När jag når mitt tredje delmål ska jag köpa detta åt mig själv!

Get Uncomfortable!


-Jillian Michaels

VIKT

Fjortonde Vägningen

Vecka 16
2012-04-17


"Ditt BMI är 24.9 vilket betyder att du har viktklassen Normalvikt!"

Rachel Bilson
VIKT

Trettonde vägningen

Vecka 15
2012-04-14


"Ditt BMI är 25.5 vilket betyder att du har viktklassen Övervikt. För att komma ner på normalvikt behöver du gå ner 1.5 kg."


Mhh, inte nöjd kan jag ju säga. Några dagars förkylning gjorde att jag inte kunde träna... Men sånt händer. När jag blev frisk tog jag upp det igen. Har ätit både nyttigt och onyttigt. Emmy, min kära syster har varit på besök och vi har tränat ganska bra, men också degat i sofforna och käkat godis i Camden Stables Market och traditionell Ben & Jerrys innan bion. Jag är glad att jag är frisk och kommer fortsätta kämpa mot en bättre hälsa och snyggare utsida :)

VIKT

Tolfte vägningen

Vecka 14
2012-04-06"Ditt BMI är 25 vilket betyder att du har viktklassen Normalvikt!"

Nej, det gick inte så bra att hålla sig nyttig när Johanna var här... Nu har jag också dragit på mig en förkylning lagomt till en veckas ledighet... Då min syster dessutom ska komma på besök och vi hade planerat att träna en hel del... FML

RSS 2.0