VIKT

Elfte vägningen

Vecka 13
2012-03-29"Ditt BMI är 24.6 vilket betyder att du har viktklassen Normalvikt!"

Väldigt nöjd just nu kan man säga! Johanna kommer ikväll, men det ska inte förstöra någonting! Var stark Anna! ^^ 1,2 kilo kvar till mitt tredje delmål.

Emma Stone


Jennifer Lawrence


Delmål: 3

Mitt tredje delmål är att komma ner på vikten 65 kilo.

Mål: 65 kg

Nuvarande vikt: 67 kg

Att bli av med: 2 kg

VIKT

Tionde vägningen

Vecka 13
2012-03-26


"Ditt BMI är 24.9 vilket betyder att du har viktklassen Normalvikt!"

Jag har nått mitt andra delmål! Vilket betyder att jag får beställa hem tredje säsongen av Nurse Jackie! Men... Johanna kommer på besök i veckan och jag har lite ont om pengar... så jag tänker faktiskt vänta med det hör och häpna...

VIKT

Nionde vägningen

Vecka 12
2012-03-22
"Ditt BMI är 25.1 vilket betyder att du har viktklassen Övervikt. För att komma ner på normalvikt behöver du gå ner 0.4 kg."

Nej, det blev inte allt för nyttigt när Elin var här... men ingen stor skada skedd, nästa hinder blir Johannas besök, men hon försöker också vara nyttig, så jag hoppas det går bättre då! Haha.

VIKT

Åttonde vägningen

Vecka 11
2012-03-14"Ditt BMI är 25.1 vilket betyder att du har viktklassen Övervikt. För att komma ner på normalvikt behöver du gå ner 0.3 kg."

Ska verkligen försöka att vara nyttig när min bästa vän är här och som kommer ikväll... haha.

Det går bra

2,5 kilo på en månad är en bra start, efter det kommer det gå segare, men det är okej, för jag vet att jag är påväg åt rätt håll! Var nyss ut på en springtur på lite mindre än 40 minuter och det gick väldigt bra! Stannade bara för att kolla vad klockan var några gånger, men annars höll jag ett bra tempo och jag har mycket bättre ork än jag hade på samma distans innan min viktnedgång började! Jobbigt att batterit i iPoden tog slut efter 30 minuter dock... så mycket lättare att springa med musik för då hör man inte på sig själv hur jobbigt det är ^^ Enligt http://www.walkjogrun.net/ så joggade jag lite mer än 5 kilometer och brände ungefär 370 kalorier.

Skönt väder att springa i också :) inte varmt och inte kallt med buskar som blommade längs vägen.Morot 2

När jag når mitt andra delmål ska jag beställa hem detta åt mig!SÄSONG 3!

"8-minute Abs Workout"


Kom ihåg att göra rygglyft efter att du har tränat magmusklerna!

Scarlett Johansson


Kristen Bell
VIKT

Sjunde vägningen

Vecka 10
2012-03-08"Ditt BMI är 25.3 vilket betyder att du har viktklassen Övervikt. För att komma ner på normalvikt behöver du gå ner 0.8 kg."

Den senaste veckan har varit en plus/minus vecka, jag gick upp i vikt när min syster kom på besök eftersom det blev en del onyttigheter, men efter att hon åkt tillbaka har jag gått tillbaka till min vanliga rutin och är på rätt väg igen!

RSS 2.0