The End

So, this is it. Min sista dag som au pair i England har kommit och gått. Det känns overkligt och jag kommer nog inte förstå att det är över på riktigt förän jag står i mitt egna rum hemma i Borlänge igen.

Sitter i sängen i gästrummet och borde verkligen sova, för imorgon måste jag upp tidigt och det vore skönt om jag var hyffsat utvilad när jag måste gå igenom den smärtsamma processen att säga hejdå till familjen som jag har bott med i mer än nio månader! Caroline och Emma (den nya au pairen) bakade en kladdkaka till min ära idag, vilket var trevligt! Vädret har inte varit nå bra, det har blåst halv storm ute, men det har varit en bra dag trots allt. Jag fick lite ensamtid med barnen när de skulle nattas och jag läste några Roald Dahl historier som både jag och barnen uppskattade! Klassiska sagor, som Dahl skrivit om på hans vis är inte dumt!

Jag har spenderat några timmar med att packa mina väskor... Det har inte varit vidare lyckat, men jag hoppas det går vägen! Jag får lämna kvar en hel del som jag får ta med mig tillbaka nån annan gång! och så kommer jag se ut som Michelingubben imorgon när jag stiger på planet. Det blir spännande!

Nästa gång jag bloggar är jag i Sverige.

Hejdå England och tack för allt, vi ses snart igen!Kommentarer
Postat av: ♫♪ Sandra T

tack!

2012-06-09 @ 02:57:06
URL: http://sandramusic.blogg.se/
Postat av: Emmy

Naaaw, anna då. :') Men snart får jag se dig! :D

2012-06-09 @ 09:06:03
URL: http://emmyholm.blogg.se/
Postat av: Alice - bilderbyalice

Hejhej, jag har just nu en foto tävling på min blogg, temat är sommar och det skulle vara super skoj om du vill vara med! du behöver inte vara "bäst" på att fota! direkt länk: http://bilderbyalice.se/2012/june/foto-tavling.html#comment

Allt bra? :)

2012-06-09 @ 10:42:20
URL: http://bilderbyalice.se
Postat av: malin

hoppas resan hem går bra.. kram

2012-06-09 @ 11:05:50
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Neha

Härligt, vad ska du gå för utbildning?:D

2012-06-11 @ 11:46:56
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/
Postat av: Jessica

Hej Anna! Hoppas allt är bra med dig!

Läste på din blogg att du har varit Aupair, vad spännande. Har du haft det roligt i England??Jag hade en blogg tidigare som du hjälpte mig med, var tvungena att ta bort den, då någon hade hackat sig in på den...

Så funderar på att skaffa en ny, men skulle vilja ha din hjälp för du gjorde så otroligt snygga och fina header på bloggen. Håller du fortfarande på med sånt? Har du tid för det så småningom?

Eftersom jag inte har någon blogg just nu, så får du gärna höra av dig via min mejl.Sköt om dig!

M.v.h Jessica

2012-06-14 @ 10:46:08
Postat av: Maja

gud ett HEJDÅ är ju så hemskt, men det är skönt med nya möjligheter nu efter detta år! :) Hoppas resan hem går bra!tack så mycket :)

2012-06-16 @ 09:25:00
URL: http://majyaa.blogg.se/
Postat av: Ella

Åh ja visst är det sorgligt med ett avsked... :(Men sverige är inte så dåligt det heller ;)

Den tårtan passar nog till och med jättebra då ;)2012-06-23 @ 11:43:21
URL: http://tastebyella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0