30-day Photo Challange

Jag skiter i den...

;P

Tänk om man bara kunde spela och skippa snacket

Såååå fascinerande hur man kan gå från pigg och glad, nöjd och förväntasfull till ett fullständigt vrak. Det är fascinerande hur en enda person kan få detta att ske. Jag kände mig som en sol, men nu känner jag mig som en liten, liten myra som någon trampat på, eller en humla som blivit påkörd av en bil. Hur kan någon som är större än en själv i ålder, i storlek, i erfarenheter trycka ner någon som är så liten i jämförelse? Jag sliter och bygger på mitt självförtroende och så kan vi då fan inte ha det verkar det som att universum tänker, nej, nu får det fan vara nog. Ja, i en tid av prov, uppsatsskrivning och personliga problem släng henne i väggen med några väl valda ord, det förtjänar hon.

Fjäril


Krokus Pokus


Måns heter jag. Jag är modell och får betalt i mat.


No, we're not on twitter...
ingen mår så bra som jagHar börjat att gå på ett pass i veckan på Friskis och Svettis. Trodde aldrig att det skulle hända, för jag har ganska så väldigt dålig koordination och jag gillar inte att dansa och skutta omkring i ett rum fyllt av andra människor som dessutom har en gigantisk spegel på väggen... men jag tänkte att nu jävlar så ska konditionen förbättras om musklerna stärkas och det finns ett alldeles lagom pass för mig och efter två pass så tänker jag inte lika mycket på det jag har tyckt varit jobbigt, skitsamma licksom, de är där för deras skull inte för att titta på mig. Men till saken nu då... På dessa pass spelar de inte direkt min favoritmusik, hehe, men en låt gillar jag ganska mycket faktiskt, den får en lite gladare och piggare och det är låten över här, Frondas melodifestivallåt från 2008, ja surprise surprise... but I like it!

Dag 18: Känslor


Om man vill nå dig, räcker inte vanligt prat. Då får man slå dig, eller ta din apparat.;D

Dag 17: Ett ögonblick

Copyright Anna Holm

Dag 16: Självporträtt i svartvitt


Two


Oiseaux


Dag 15: Kärlek


Printemps


Dag 14: En vinterbild


Dag 13: Tema ”ljus”


Dag 12: Min vardag


You get up, you get down and you try it again.

spotify

Doo wacko!

Doo wacko!

Som Lennon sjöng i Come Together...

Kom på att jag har Matte C prov i morgon.

Shoot me.

FF

Mamma jobbar i Växjö och Pappa jobbar i Umeå/Göteborg/Borlänge. Fast skillnaden är att pappa jobbar borta lika mycket som mamma är hemma ungefär. Nu är de borta samtidigt och hemma är bara jag och Emmy. Sånt är livet, är väl kanske en bra förberedelse för framtiden, inte långt kvar tills det är dags att flytta hemifrån.

Igår hade jag ledigt från skolan och idag slutade jag innan tolv :D Snart är denna vecka över och då är det två veckor kvar till Påsklov! :D Fast veckan innan lovet blir tuff, minst sagt.. Men det är jag väl van vid.


Dag 11: Tokigt


Dag 10: Detta gör mig glad

Copyright; Anna Holm

I talk to God as much as I talk to Satan

'Cause I want to hear both sides.


Dag 9: Dagens

för exakt ett år sedan:

Dag 8: En favoritbild

Copyright: Anna Holm

Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp


RSS 2.0