Fjädrar och Betnér

I söndags skjutsade jag Emmy till flygplatsen. Agnes var med och vi käkade på Jensens bøfhus innan vi sa hej då till Emmy och åkte vilse i Västerås... Väl hemma gick jag och Elin på Magnus Betnér på liljan i Borlänge. Ganska så kul, men Betnér har varit både roligare och fyndigare...

Fick en femma på min första riktiga fotouppgift!! Yey!

Idag har jag lekt med Agnes. ;) ja, vi har faktiskt pysslat så som man gjorde på dagis runt påsk! Fina kreationer blev det! (Som luktar ägg och lök...)

Imorgon drar jag till England och som min syster så fint sa det så är jag very eggcited!!

Glad påsk!


Happy face

Har ett happy face av en hel del olika anledningar :) First of all så fick jag lönebesked idag och lönen kommer trilla in på kontot på måndag, tillsammans med studiebidraget, yey! Utmärkt eftersom om en vecka så är jag påväg till England! Cambridge to be exact! Emmy kommer vara min gamla au pair-familjs nya au pair från och med söndag:)
 
Dessutom har jag jobbat idag. Och haft tenta. Började 7.00 jobbade i princip non stop till 14.00 iväg till skolan och klarade en tenta och har därmed avslutat ännu en kurs på högskolan!
 
Idag är det fredag och imorgon är det lördag och efter lördag kommer söndag! (You don't say!) Well, på söndag ska jag och Elin på Magnus Betnér på Liljan!
 
Så lön, jobb som kommer leda till mer lön, en klarad tenta, Betnér och England att se fram emot + att jag åt sushi idag för att jag förtjänade det! Awesome! Ikväll är det Sverige - Irland också, om jag kan hålla mig vaken. Hade jag haft ork hade jag kanske gått på Brage också, men... det är kallt också. ;)
 
Have a nice day!
 
 

50/50

Sååå.. När värken i foten började gå över fick jag ont i benhinnorna, när det gick över kom förkylningen. Wtf?! Men för att få lite perspektiv, under natten då jag inte kunde sova kollade jag på 50/50 med Joseph Gordon-lewitt som får cancer. Så jag är glad att en tung förkylning är det enda som stoppar käppar i hjulen för mig.


Catstagram

Mat är otroligt populärt att fota och dela på instagram (guilty) men jag har en annan favorit som ofta hamnar på instagram, Måns the cat!

annamarialouiseholm @ instagram


Foten

So, mi foot's still hurtin...

Missat första utomhusträningarna och innebandy. I onsdags försökte jag få tag på min chef för att berätta om min fot och att jag antagligen inte skulle kunna jobba, men den idén gillade hon inte och igår jobbade jag igen ^^ det gick förvånansvärt bra, men när jag kom hem gjorde foten väldigt ont igen, så denna helg ska jag bara vila i soffan, så himlen får gärna vara grå för min skull... ;)

Fast jag har faktiskt tränat lite i veckan ändå, syrran och jag gjorde något som jag har tänkt på i mer än ett på men inte gjort, vi var och simmade! I torsdags kväll simmade vi 80 längder tillsammans :) simma är något jag vill göra oftare, men det kostar pengar, men är det något man ska investera i, så är det hälsan ;)

Och jag tror min laptop har lagt av för gott...


RSS 2.0