A day in the life...

Mycket plugg och mycket träning. That's my life right now.
 
Dagen började med tidig start på skolan, inga inbokade lektioner, men vi jobbade med grupparbetet från nio till typ halv fem, mer eller mindre seriöst ;) Stack till gymmet direkt. Friskis har byggt om och har nu mer maskiner i en större lokal. Trevligt att det ger möjlighet för fler att träna samtidigt och skönt med nytt och fräscht, men jag tyckte faktiskt om hur det var förut och framförallt maskinerna som fanns förut. De har bytt ut cross-trainer'na som jag alltid brukar använda... De ny känns annorlunda och räknar annorlunda och on top of that så är handtagen så obekväma att jag fick blåsor igår, som idag gick sönder pågrund av samma maskin! Anyway, efter ett konditionspass drog jag hem och fortsatte plugga, denna gång inför tentan. Halv nio var det dags för Sverige - Tyskland. Vad ska man skriva om det? Svårt att sätta ord på en sån match. Jag sa till pappa att Tyskland skulle göra mål efter sju minuter. Och i åttonde minuten gjorde dem mål. Jag skrattade åt tanken att Sverige skulle kunna ta i kapp redan efter Tysklands första mål, men i andra halvlek hände något. Vad, vet jag inte, det vet nog inte ens Erik Hamrén... Men jag har nyss sett en av de mest fantastiska matcher någonsin. Att gå från att ligga under med 4-0 till att avsluta med oavgjort mot TYSKLAND. Vilken bragd! Denna matchen går till historien. Och jag såg den.
 
Stolt svensk ^^

Stiko Per Larsson

27 September anordnades en trevlig (gratis!) musikkväll i folkets park utanför café Caoz. Fyra artister/band spelade, det såldes godsaker, träden var upplysta i fina färger och brasor var tända. En mysig atmosfär och Stiko Per Larsson var den avslutande artisten. Grymt trevligt tycker jag, men innan den kvällen såg jag ingen reklam för detta alls och de jag träffade där hade inte heller sett något, så det tycker jag var lite tråkigt, de hade kunnat få dit lite mer folk då tror jag.. Anyway, jag var där med Elin och jag hoppas att de gör något liknande snart igen!
 
 
 

Förtjänar en god natts sömn.

10.00 började jag dagen med en föreläsning i Grafisk introduktion. Två timmar av lyssnande på snack om tryck. Sedan ett snabbt lunchmöte med projektgruppen för att snacka ihop oss om presentationerna vi skulle hålla på seminariet efter lunchen. Presentationerna gick bra :) Jag känner att jag faktiskt är ganska bra på det där med att snacka inför folk. Inför, inte med... Haha. Efter allt som hade med skolan att göra drog jag till gymmet med Elin och vi körde på som vanligt. Jag har övertalat min bäste vän att hänga med på gym, förra veckan köpte hon kort och vi har hunnit köra flera gånger ^^
 
Väl hemma satte jag igång med plugg. Gått igenom ett kapitel i Arbeta i Projekt och en sektion i den Grafiska kokboken, plus att jag kalkylerat av lite arbetare i min illustrator uppgift, så nu jäklar tycker jag att jag har varit nyttig idag! Jag vann dessutom mot pappa i Wordfued! (Måste nämnas helt enkelt.)
 
Så nu tycker jag verkligen att jag förtjänar att somna snabbt och sova lugnt och skönt fram tills dess att jag måste vakna upp och masa mig iväg till skolan igen.
 
Foto: Pappa Swen Redigering: Jag
 
Fotot är taget i stugan i Äppelbo. Vi vär där igår och stängde igen inför vintern.

RSS 2.0