Friday

Dagarna går. Inte mycket intressant har hänt. Jag går på promenader när vädret är fint, jag lyssnar på musik nästan hela tiden, jag städar lite, jag skjutsar barnen fram och tillbaka, tar någon tur till Cambridge och livet rullar på. I morgon får jag dock mitt första besök från Sverige! Pappa kommer hit! Vi kommer bland annat se lite fotboll, såklart ;) Royston - Hannakins på Söndag (Royston är laget jag har tränat med några gånger) och på Måndag åker vi till Norwich för att se Norwich - Sunderland (Sunderland är pappas favoritlag).

Så jag ser verkligen fram emot i morgon! :D

Nu sitter jag på mitt rum och väntar på att Helen och Andrew ska komma hem... Vi har besök, Helens syster men man och barn och det känns lite konstigt att de är här, men inte Helen eller Andrew. Jaja, de är jättetrevliga, så det är inget problem, är bara en lite jobbig situation så där..

Bild på byns kyrka från en annan vinkel:

Kommentarer
Postat av: moa

Svar: Tusen tack för din kommentar, den värmde

<3

2011-09-25 @ 22:55:05
URL: http://moathemoses.blogg.se/
Postat av: Louise - foto

Låter som du har det bra ändå :)!

2011-09-25 @ 23:00:16
URL: http://wizy.blogg.se/
Postat av: Alina

Ha en fin kväll snygging! :)

2011-09-26 @ 17:49:52
URL: http://alinah.se
Postat av: joanna- att leva med Aspergers syndrom!

Hej jag heter Joanna är är 23 år.

När jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppet hjärtat om mitt liv med diagnosen och allt vad det innebär för att folk ska få mer förståelse och insikt för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder.

Finns även en dagens bloggtävling där du kan bli länkad inför mina 400-600 unika läsare/dag och andra spännande tävlingar med fina priser som löshår,iphoneskal, heminredning, osv:)

Så besök gärna min blogg:)

kram

2011-09-26 @ 20:39:53
URL: http://domkallarmighannes.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0